![Dorer 250 g de porc en lanières Dorer 250 g de porc en lanières](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d6463e61-d40e-4a1f-89cf-31225bc8bb9b/Derivates/af242004-d3bc-48c0-8f63-fe1c8f714e98.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive -
1
gousse d'ail
lub 20 g d'oignon jaune, coupé en lamelles - 250 g de viande de porc, découennée et coupée en lanières (1 x 3-4 cm), puis séchée avec du papier absorbant
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Białko
- 55 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 187 mg
Alternatywne przepisy
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 min
Faire sauter 200 g de pommes
15 min
Rissoler des échalotes
20 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10min
Dorer 250 g de porc en cubes
15 min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 min
Rissoler des oignons
20 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Rissoler 200 g de courgettes
20 min