Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive -
1
gousse d'ail
lub 20 g d'oignon jaune, coupé en lamelles - 250 g de viande de porc, découennée et coupée en lanières (1 x 3-4 cm), puis séchée avec du papier absorbant
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Białko
- 55 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 187 mg
Alternatywne przepisy
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min
Rissoler lardons et champignons
20 Min
Faire sauter 200 g de carottes en bâtonnets
15 Min
Dorer légèrement ail et oignons
20 Min
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 Min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15 Min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 Min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 Min
Dorer 250 g de porc en cubes
15 Min
Faire sauter du chorizo
10 Min