Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
5
g d'huile végétale
lub 5 g d'huile d'olive - 200 g de poitrine de porc en tranches (5 cm x 0,5 cm), essuyée avec du papier absorbant
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 2374 kJ / 567 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 120 mg
Alternatywne przepisy
Rissoler 250 g de crevettes
15min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Dorer 250 g de porc en lanières
15min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Dorer 250 g de porc en cubes
15min
Faire sauter du chorizo
10min