![Dorer une poitrine de porc Dorer une poitrine de porc](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/be04be20-7e4a-44e9-b74a-3feffd5c3b63/Derivates/c1ef7609-1aef-4c31-bfcd-d2cbdbcb8252.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
5
g d'huile végétale
lub 5 g d'huile d'olive - 200 g de poitrine de porc en tranches (5 cm x 0,5 cm), essuyée avec du papier absorbant
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 2374 kJ / 567 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 120 mg
Alternatywne przepisy
Dorer légèrement ail et oignons
20min
Dorer 250 g de porc en cubes
15min
Rissoler 350 g d'échalotes
25min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Rissoler des échalotes
20min
Rissoler 250 g de crevettes
15min
Rissoler des oignons
20min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15min
Rissoler lardons et champignons
20min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25min
Dorer 200 g d'oignons
25min