Salmone al curry con verdure invernali
TM6 TM5

Salmone al curry con verdure invernali

4.0 (7 ocen)

Składniki

  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
  • 2 - 3 pizzichi di sale + q.b.
  • 2 cucchiaini di curry in polvere
  • 500 g di acqua
  • 600 g di verdure invernali (carote, patate, zucca, cimette di cavoli) a dadini (2 cm)
  • 6 filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (circa 150 g l'uno)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1487.2 kJ / 355.5 kcal
Białko
29.8 g
Węglowodany
10.7 g
Tłuszcz
22 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
2.9 g
Sód
503.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy