Zuppa di verdure con involtini di sogliola

Zuppa di verdure con involtini di sogliola

4.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

Involtini di sogliola
  • 8 filetti di sogliola
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 1 pizzico di sale
Zuppa di verdure
  • 1 spicchio di aglio
  • 60 g di cipollotti a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di verdure miste a pezzi (carote, piselli, fagiolini, broccoli, foglie di cavolo e spinaci)
  • 600 - 700 g di acqua
  • 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 465.2 mg
Białko 38.6 g
Kalorie 1281.3 kJ / 306.3 kcal
Tłuszcz 13.7 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 7.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...