Urządzenia i Akcesoria
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Salmon with Almond Crust
-
fresh salmon fillets, skinless (21 oz, approx. 5.5 oz ea.)4
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
honey1 tbsp
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
blanched almonds1 oz
-
panko bread crumbs2 oz
-
fresh parsley2 sprigs
Pappardelle with Asparagus
-
asparagus, green trimmed and cut into pieces (½ in.)9 oz
-
water53 oz
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
pasta, dry, type pappardelle (cook time 12-13 minutes)10 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
lemon zested, grated1
-
fresh parsley chopped1 - 2 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
632.5 kcal /
2646.8 kJ
Białko
39.5 g
Tłuszcz
36.3 g
Węglowodany
35.5 g
Błonnik
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min