Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
40 pieces
Składniki
Lemon Ricotta
-
lemon thin peel only, no pith1
-
whole black peppercorns½ tsp
-
ricotta cheese8 oz
-
honey1 oz
-
lemon juice1 tsp
Watercress Pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces3 oz
-
watercress trimmed2 oz
-
chopped walnuts1 oz
-
garlic cloves3
-
lemon juice1 tsp
-
mint leaves15
-
salt½ tsp
-
olive oil5 oz
Crostini
-
baguette sliced (¼ in. thick), toasted1
-
smoked salmon cut into pieces4 oz
-
red grapes sliced4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
335 kJ /
80 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange Creamsicle Whip
10 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Matzo Ball Soup
1 godz. 20 min
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Nicoise Salad
1 godz. 15 min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 godz. 10 min
Stuffed Gnocchi
1 godz. 20 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min