Urządzenia i Akcesoria
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh chives plus extra to garnish3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 oz
-
water42 oz
-
salt½ tsp
-
rice mixed, red and basmati (see Tip) (cooking time 12 minutes)9 oz
-
whole watermelon in pieces (approx. ¼ in.)10 ½ oz
-
mozzarella in pieces (approx. ¼ in.)7 oz
-
pitted black olives1 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
508 mg
Białko
14 g
Kalorie
2138 kJ /
511 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille Galette (TM6)
1 godz. 30 min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
Duchess Potatoes
1 godz. 10 min
Green Bean Gremolata
25 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Summer Squash Flatbread
50 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Mini Frittatas
35 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min