Rice Salad with Watermelon and Mozzarella

Rice Salad with Watermelon and Mozzarella

3.8 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • fresh chives plus extra to garnish
    3 sprigs
  • extra virgin olive oil
    2 oz
  • water
    42 oz
  • salt
    ½ tsp
  • rice mixed, red and basmati (see Tip) (cooking time 12 minutes)
    9 oz
  • whole watermelon in pieces (approx. ¼ in.)
    10 ½ oz
  • mozzarella in pieces (approx. ¼ in.)
    7 oz
  • pitted black olives
    1 ½ oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 511 kcal / 2138 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 55 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Sód 508 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...