Urządzenia i Akcesoria
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh chives plus extra to garnish3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 oz
-
water42 oz
-
salt½ tsp
-
rice mixed, red and basmati (see Tip) (cooking time 12 minutes)9 oz
-
whole watermelon in pieces (approx. ¼ in.)10 ½ oz
-
mozzarella in pieces (approx. ¼ in.)7 oz
-
pitted black olives1 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
508 mg
Białko
14 g
Kalorie
2138 kJ /
511 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tortilla Soup
25 min
Pumpkin Chili
50 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Southwest Quinoa
40 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Tropical Cashew Rice
1 godz. 45 min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Vegetarian Chili
50 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Black Beans
30 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min