Urządzenia i Akcesoria
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh chives plus extra to garnish3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 oz
-
water42 oz
-
salt½ tsp
-
rice mixed, red and basmati (see Tip) (cooking time 12 minutes)9 oz
-
whole watermelon in pieces (approx. ¼ in.)10 ½ oz
-
mozzarella in pieces (approx. ¼ in.)7 oz
-
pitted black olives1 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
508 mg
Białko
14 g
Kalorie
2138 kJ /
511 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Basil Pesto
10 min
Almond and Lime Slushy
10 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Turkey Chili
45 min