Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 12 oz dried bread cubes
- 8 oz Gruyère cheese, cubed (1 in.), divided
- 3 oz Parmesan cheese, cubed (1 in.)
- 4 oz red onions, cut into pieces
- ½ tsp dried parsley
- ½ tsp dried thyme
- 16 oz cremini mushrooms, sliced (¼ in.)
- 4 oz baby spinach
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, lightly drained, sliced
- 20 oz whole milk
- 10 large eggs
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1251 kJ / 299 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Mushroom Fettuccini
40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Pasta Primavera
50min
Green Bean Gremolata
25 Min
Texas White Bean Salad
15 Min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Caponata
50min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10 min
Vegetarian Chili
50min