![Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/10C482E2-FF3C-44EC-91AD-2A1CCDB69AA6/Derivates/e5fe534d-4c07-49f4-b8dc-99de1df22003.jpg)
Wersje kompatybilne
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Filling
- 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see Tip)
- 1 garlic clove
- 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g walnuts, shelled, halved
- 6 fresh basil leaves
- 125 g fresh ricotta cheese
- ½ tsp sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Turkey
- 700 - 800 g turkey breast, skin on, boneless, boned and rolled
- 6 - 9 slices Parma ham
- 1300 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2116.3 kJ / 505.8 kcal
- Białko
- 56.5 g
- Węglowodany
- 4.6 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 1207.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1sa 15 dk
Low Carb Cranberry Sauce
20min
Tuna dip
15 dk
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
Brak ocen
Squid Ink Pasta
1sa
Frozen Lime Pie
4 Std. 30 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Grated Carrot Salad
10min
Carrot Torte
1 Std. 10 Min
Berry foam
10min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Ham and Béchamel Croquettes
9 Std. 50 Min