Wersje kompatybilne
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Filling
- 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see Tip)
- 1 garlic clove
- 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g walnuts, shelled, halved
- 6 fresh basil leaves
- 125 g fresh ricotta cheese
- ½ tsp sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Turkey
- 700 - 800 g turkey breast, skin on, boneless, boned and rolled
- 6 - 9 slices Parma ham
- 1300 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2116.3 kJ / 505.8 kcal
- Białko
- 56.5 g
- Węglowodany
- 4.6 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 1207.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Apple and Pear Hot Cereal
Brak ocen
Hash Browns
20 min
Cherry Amaretto Dream
10min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Brak ocen
Cutter Beet Carpaccio
Brak ocen
Matcha Nice Cream
35min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Pumpkin Seed Butter
35min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Cranberry Vinaigrette
5min