Urządzenia i Akcesoria
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Yoghurt tahini sauce
-
water cold50 g
-
garlic cloves2
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
tahini paste100 g
-
yoghurt full fat400 g
-
salt½ tsp
Chicken and dish assembly
-
garlic cloves10
-
olive oil30 g
-
lemon zest only1
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
chicken pieces (thighs, drumsticks, breasts, wings)1000 g
-
water800 g
-
large pita breads2
-
vegetable oil for frying
-
lemon juice120 g
-
pine nuts, toasted20 g
-
fresh coriander finely chopped5 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46.8 g
Kalorie
3824 kJ /
914 kcal
Tłuszcz
60.9 g
Węglowodany
47.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mussels Mariniere
Brak ocen
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1 godz. 50 min
Fish Carnitas
20 min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 min
Miso Ramen
30 min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Chicken with couscous and saffron
1 godz. 15 min
Raw kibbeh
15 min
Chicken with bulgur and vegetables
3 godz. 5 min
Yellow rice with chicken
40 min
Raspberry and Lime Mousse
5 min