Urządzenia i Akcesoria
Chicken with couscous and saffron
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
couscous250 g
-
fresh ginger (2 cm)1 piece
-
garlic cloves2
-
chicken pieces (thighs, drumsticks and breast cut into quarters), skinless and boneless1500 g
-
olive oil20 g
-
100 g dried apricots, cut into piecesraisins100 g
-
ground cumin1 ½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground turmeric (opcjonalnie)½ tsp
-
salt2 tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
water700 g
-
saffron1 - 2 pinches
-
red onions cut into slices (5 mm)600 g
-
dried chickpeas soaked in 800 g water the day before, rinsed and drained240 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
63.4 g
Kalorie
2832 kJ /
677 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spanish Rice
35 Min
Lemon grass beef salad
30 Min
Mixed Seafood Risotto
40 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
40 Min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1 Std. 50 Min
Mediterranean Lamb Burger
45 Min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1 Std.
Leek quiche
1 Std. 45 Min
Lemon chicken
50 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Bamia (okra and meat stew)
55 Min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 Std.