Urządzenia i Akcesoria
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Duck with Plums
-
star anise1
-
whole coriander seeds2 tbsp
-
boiling water7 oz
-
½ chicken stock cubechicken stock paste½ tsp
-
red wine vinegar3 oz
-
salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 tbsp
-
duck skin on (3-4.5 lb)52 - 70 oz
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower florets14 oz
-
russet potatoes peeled, diced (½ - ¾ in.)21 oz
-
whole milk8 ½ oz
-
unsalted butter diced1 oz
-
salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (opcjonalnie)1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
54 g
Kalorie
3617 kJ /
864 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
6.9 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Creamed Spinach
30 min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 godz.
Basic Chicken Stock
1 godz. 10 min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Pork Adobo
55 min
Caramel Peach Kringle
2 godz. 55 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 godz. 25 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min