Urządzenia i Akcesoria
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Duck with Plums
-
star anise1
-
whole coriander seeds2 tbsp
-
boiling water7 oz
-
½ chicken stock cubechicken stock paste½ tsp
-
red wine vinegar3 oz
-
salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 tbsp
-
duck skin on (3-4.5 lb)52 - 70 oz
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower florets14 oz
-
russet potatoes peeled, diced (½ - ¾ in.)21 oz
-
whole milk8 ½ oz
-
unsalted butter diced1 oz
-
salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (opcjonalnie)1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
54 g
Kalorie
3617 kJ /
864 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
6.9 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30 min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce
1 godz. 40 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min
Basic Bulgur
35 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min