Urządzenia i Akcesoria
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
water1500 g
-
fine salt2 tsp
-
extra virgin olive oil plus some extra to cook pasta30 g
-
dried penne pasta (or other short type pasta)400 g
-
garlic cloves2
-
canned tuna, in brine or water drained350 g
-
cherry tomatoes cut in halves150 - 250 g
-
fresh basil leaves20 g
-
vinegar80 g
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
honey10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
483 kJ /
115 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Tuna empanada
1 godz. 20 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Tomato rice
30 min
Miso Ramen
30 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Chicken with couscous and saffron
1 godz. 15 min
Ham mousse
10 min
Penne pasta with tuna
35 min
Gnocchi tricolore
35 min