Urządzenia i Akcesoria
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
water1500 g
-
fine salt2 tsp
-
extra virgin olive oil plus some extra to cook pasta30 g
-
dried penne pasta (or other short type pasta)400 g
-
garlic cloves2
-
canned tuna, in brine or water drained350 g
-
cherry tomatoes cut in halves150 - 250 g
-
fresh basil leaves20 g
-
vinegar80 g
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
honey10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
483 kJ /
115 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1 godz. 5 min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 godz. 45 min
Chicken with Peppers
1 godz.
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 min
Okra and meat stew (bamia)
1 godz.
Bread stew with tomato and onion
Brak ocen
Penne pasta with tuna
35 min
Rabbit stew
1 godz.
Baby-friendly Herbed Cucumber Yoghurt Dip
10 min