Urządzenia i Akcesoria
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
water1500 g
-
fine salt2 tsp
-
extra virgin olive oil plus some extra to cook pasta30 g
-
dried penne pasta (or other short type pasta)400 g
-
garlic cloves2
-
canned tuna, in brine or water drained350 g
-
cherry tomatoes cut in halves150 - 250 g
-
fresh basil leaves20 g
-
vinegar80 g
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
honey10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
483 kJ /
115 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chicken with almonds and raisins
30 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Shrimp stuffed bell peppers
1 godz. 25 min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 godz. 35 min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 godz. 40 min
Gilthead bream baked in a salt crust
35 min
Crunchy Granola
2 godz.
Pasta salad with vegetables
1 godz.
Penne pasta with tuna
35 min
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2 godz.