Split Pea Soup
TM6

Split Pea Soup

4.5 (15 ocen)

Składniki

  • 100 g pork belly, (cured, salted)
  • cold water, to soak
  • 150 g onions, halved
  • 150 g carrots, cut into pieces (5 cm/2 in.)
  • 20 g olive oil
  • 900 g water
  • 1 tsp lemon juice
  • 250 g yellow split peas, rinsed and drained
  • 20 g celery leaves, chopped
  • 1 dried bay leaf
  • 1 tsp dried savory
    lub 1 tbsp fresh savory, chopped
  • 2 tsp salted herbs, to season, to taste (see Tip)
  • ground black pepper, to season, to taste
  • ½ - 1 tsp salt, to season, to taste (see Tip)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1192.7 kJ / 285.1 kcal
Białko
12.2 g
Węglowodany
19.7 g
Tłuszcz
12.7 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Błonnik
12.2 g
Sód
1006.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy