
Urządzenia i Akcesoria
Split Pea Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
pork belly (cured, salted)100 g
-
cold water to soak
-
onions halved150 g
-
carrots cut into pieces (5 cm/2 in.)150 g
-
olive oil20 g
-
water900 g
-
lemon juice1 tsp
-
yellow split peas rinsed and drained250 g
-
celery leaves chopped20 g
-
dried bay leaf1
-
dried savory1 tsp
-
salted herbs to season, to taste (see Tip)2 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
salt to season, to taste (see Tip)½ - 1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
285.1 kcal /
1192.7 kJ
Białko
12.2 g
Tłuszcz
12.7 g
Węglowodany
19.7 g
Błonnik
12.2 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Sód
1006.8 mg