Urządzenia i Akcesoria
Tomato and Feta Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided4 tbsp
-
garlic cloves sliced4
-
water1135 g
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
pasta, dried, type fusilli285 g
-
cherry tomatoes halved570 g
-
340 g feta cheese, block, halved horizontallyfeta cheese block, halved horizontally340 g
-
basil, fresh leaves only, chopped, plus extra to garnish6 sprigs
-
oregano, fresh leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
crushed red pepper to taste1 pinch
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
basil, fresh leaves only
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1385.1 mg
Białko
23 g
Kalorie
2678.7 kJ /
640.2 kcal
Tłuszcz
32.9 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
63.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mother's Day with Degrenne
6 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8 godz.
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Mixed Herbs Rice
35 min
Apple and Pear Hot Cereal
Brak ocen
Dutch Baby Pancake
20 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1 godz. 50 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min