Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 pork loin (approx. 1360 g)
- 225 g bacon, cured, smoked, sliced
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 340 g white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 bay leaves, dried
- 3 sprigs rosemary, fresh
- 85 g Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper, ground
- 1 tbsp Dijon mustard
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1100.6 kJ / 263 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 365.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Potato Gratin
1h 10min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Pork tenderloin parcels
1h
Greek Style Pork Stew
50min
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40 min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min