Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 pork loin (approx. 1360 g)
- 225 g bacon, cured, smoked, sliced
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 340 g white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 bay leaves, dried
- 3 sprigs rosemary, fresh
- 85 g Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper, ground
- 1 tbsp Dijon mustard
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1100.6 kJ / 263 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 365.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Floating Islands
40min
Sous-Vide Turkey Breast
3hod.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1hod.
Butter Board
10min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
2 Std.
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4u.
Biltmore Veal Fricassee
1h 20min
Veal fillet with mirabelle plums
Brak ocen
Clams marinières
30min
Barbecue Hollandaise
20min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min