Urządzenia i Akcesoria
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
pork loin (approx. 1360 g)1
-
bacon, cured, smoked, sliced225 g
-
salt to season, to taste
-
black pepper, ground to season, to taste
-
white wine340 g
-
red onions sliced into rings2
-
apples cored and sliced into rings2
-
bay leaves, dried3
-
rosemary, fresh3 sprigs
-
Parmesan cheese cubed85 g
-
white pepper, ground2 tsp
-
Dijon mustard1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
365.2 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1100.6 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warming Turmeric and Ginger Drink
10 min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2 godz.
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 godz.
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Colored Eggs
40 min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2 godz. 5 min
Tunisian Beef Ribs
4 godz. 55 min
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12 godz. 20 min
Steamed Pepper Chicken
1 godz. 45 min
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9 godz. 15 min