Urządzenia i Akcesoria
Chicken with almonds and raisins
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil50 g
-
raisins30 - 40 g
-
blanched almond80 g
-
onions cut in quarters150 g
-
garlic clove1
-
300 g canned whole tomatoes, drainedplum tomatoes peeled (see tip)300 g
-
whole chicken (approx. 750 g), cut in bite-size pieces1
-
yellow food colouring powder (opcjonalnie) (paella colorant)½ tsp
-
mixed spices (cumin, paprika, coriander, nutmeg, ginger, cinnamon)2 tsp
-
salt2 tsp
-
freshly ground pepper2 - 3 pinches
-
couscous250 g
-
water500 g
-
extra virgin olive oil1 dash
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2100 kJ /
503 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
Brak ocen
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Chicken with tomato sauce
1 godz.
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Fish curry
35 min
Honeyed Chicken
25 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Tuna dip
15 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Fish and Zucchini
35 min