Urządzenia i Akcesoria
Chicken with almonds and raisins
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil50 g
-
raisins30 - 40 g
-
blanched almond80 g
-
onions cut in quarters150 g
-
garlic clove1
-
300 g canned whole tomatoes, drainedplum tomatoes peeled (see tip)300 g
-
whole chicken (approx. 750 g), cut in bite-size pieces1
-
yellow food colouring powder (opcjonalnie) (paella colorant)½ tsp
-
mixed spices (cumin, paprika, coriander, nutmeg, ginger, cinnamon)2 tsp
-
salt2 tsp
-
freshly ground pepper2 - 3 pinches
-
couscous250 g
-
water500 g
-
extra virgin olive oil1 dash
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2100 kJ /
503 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 godz. 35 min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30 min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Gnocchi tricolore
35 min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2 godz.