Urządzenia i Akcesoria
Noodle soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
onions cut into halves40 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
thin dried pasta for soups (e.g. fidelini)100 g
-
250 g crushed tomatoes, cannedtomatoes cut into pieces250 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
2 stock cubes (each for 0.5 l), meat or vegetablestock paste, homemade meat or vegetable2 heaped tsp
-
ground cumin (opcjonalnie) to taste½ - 1 tsp
-
water800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
568 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna) Metric
1 godz. 20 min
Asparagus and Ham Rotelle
40 min
Fennel digestive
10 min
Greek style pork stew
45 min
Penne pasta with tuna
35 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min
Turkey burgers
1 godz. 25 min
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45 min
Lentil curry stew with chicken
8 godz. 35 min
Noodle soup
35 min
Confetti Rice
45 min