Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 100 g thin dried pasta for soups (e.g. fidelini)
-
250
g tomatoes, cut into pieces
lub 250 g crushed tomatoes, canned - 50 g tomato purée (concentrated)
-
2
heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable
lub 2 stock cubes (each for 0.5 l), meat or vegetable - ½ - 1 tsp ground cumin, to taste (opcjonalnie)
- 800 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 568 kJ / 136 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Noodle soup
35min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Steamed eggs sunny side up
15min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Acadian Chicken Fricot
1h 30min
Noodle Soup
35min
Avocado Orange Butter
10min
Coffee dessert
15min
Vegetable-topped bread
40min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30 min
Tuna with Penne Pasta
30 min