Urządzenia i Akcesoria
Noodle soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
onions cut into halves40 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
thin dried pasta for soups (e.g. fidelini)100 g
-
250 g crushed tomatoes, cannedtomatoes cut into pieces250 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
2 stock cubes (each for 0.5 l), meat or vegetablestock paste, homemade meat or vegetable2 heaped tsp
-
ground cumin (opcjonalnie) to taste½ - 1 tsp
-
water800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
568 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Baked Brie Pie
50 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Tofu stew
30 min
Olive and Mozzarella Farfalle
30 min
Cod with citrus butter
50 min
Chopped vegetable salad
10 min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 godz. 25 min
Cannelloni
1 godz. 20 min
Green beans with tomato and parsley
55 min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30 min
Red mullet couscous with peppers
Brak ocen
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min