Porc au caramel,  petits pois et riz

Porc au caramel, petits pois et riz

4.1 122 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 250 g d'oignons coupés en quatre
  • 2 gousses d'ail
  • 20 g gingembres frais
  • 30 g de beurre
  • 600 g d'échine de porc, désossée coupés en petits morceaux
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe de miel
  • 45 g de sucre en poudre
  • 40 g de sauce de soja
  • 250 g de petits pois surgelés
  • 200 g de riz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 37 g
Kalorie 3043 kJ / 727 kcal
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...