Porc au caramel,  petits pois et riz

Porc au caramel, petits pois et riz

4.1 98 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en quatre
    250 g
  • gousses d'ail
    2
  • de gingembre frais
    20 g
  • de beurre
    30 g
  • d'échine de porc, désossée coupés en petits morceaux
    600 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de miel
    1 c. à soupe
  • de sucre en poudre
    45 g
  • de sauce de soja
    40 g
  • de petits pois surgelés
    250 g
  • de riz
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 727 kcal / 3043 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...