Gnocchi sauce tomate et chorizo

Gnocchi sauce tomate et chorizo

4.4 140 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

Les gnocchi
  • d'eau
    2000 g
  • de gros sel
    20 g
  • de pommes de terre à chair ferme, type Charlotte
    750 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    350 g
  • œuf
    1
La sauce tomate et chorizo
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • de chorizo coupé en morceaux
    200 g
  • de thym frais
    1 branche
  • de poivrons coupés en morceaux
    300 g
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de tomates concassées en conserve
    240 g
  • d'eau
    100 g
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • de parmesan râpé
    25 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 969.8 kcal / 4057.5 kJ
Białko 37.3 g
Tłuszcz 28.1 g
Węglowodany 155.1 g
Błonnik 26.8 g
Tłuszcz nasycony 10.2 g
Sód 2794.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...