Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate

Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate

4.0 75 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • de sauce tomate cuisinée
    500 g
  • d'olives noires grossièrement hachées
    50 g
  • de câpres au vinaigre
    1 c. à soupe
  • sel
  • poivre moulu
  • pavés de cabillaud, sans peau
    4
  • de moutarde à l'ancienne
    2 c. à soupe
  • d'eau bouillante
    1000 g
  • de riz basmati
    250 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de persil frais équeutés
    3 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 231 kcal / 969 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...