Conchiglioni au saumon fumé, petits pois, crème et citron

Conchiglioni au saumon fumé, petits pois, crème et citron

4.6 401 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    300 g
  • de petits pois frais écossés
    150 g
  • pâtes sèches, type conchiglie
    24
  • d'ail
    1 gousse
  • d'oignon frais
    65 g
  • de beurre
    20 g
  • le zeste d'un citron jaune
  • de crème liquide
    300 g
  • de saumon fumé en morceaux
    150 g
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 536 kcal / 2239 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...