
Urządzenia i Akcesoria
Gratin de pomme de terre, chorizo, reblochon et béchamel à la tomate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
de pommes de terre épluchées700 g
-
gousse d'ail1
-
d'oignon coupé en deux80 g
-
de chorizo coupé en cube200 g
-
de beurre25 g
-
de lait250 g
-
de farine de blé25 g
-
de tomates concassées en conserve150 g
-
de sel1 c. à café
-
de poivre moulu3 pincées
-
de noix de muscade fraîchement râpée3 pincées
-
reblochon1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
486.2 kcal /
2034 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
26.7 g
Węglowodany
43.2 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Sód
1245.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

CHEESY
10 Przepisów
Francja
Francja