![Rolls à la crème de marron Rolls à la crème de marron](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a6485c34806edf111bc0e29ef440d89e/Derivates/64585220b8e8d581acf94ef495263692b2530fca.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de lait demi-écrémé
- 20 g de farine
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 200 g de crème de marrons
- 15 g de sucre en poudre
La pâte à brioche
-
130
g de lait
lub 130 g de crème fraîche -
20
g de levure boulangère fraîche
lub 10 g de levure boulangère sèche - 500 g de farine de blé, type 55
- 4 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre doux, froid, coupé en morceaux
- farine de blé, pour le récipient
- 1 jaune d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3309.3 kJ / 791 kcal
- Białko
- 19.2 g
- Węglowodany
- 99.3 g
- Tłuszcz
- 34.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.6 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 739.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Cake vapeur citron et framboises
1h 15min
Brioche feuilletée
5h
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min
Muffins crumble aux myrtilles
45min
Muffins à la banane, cœur de pâte à tartiner
45min
Galette pistache et fleur d'oranger
1ч. 30 мин.
Rolls au crémeux citron
2 Std. 45 Min
Rolls au chocolat et caramel
2h 10 min
Babka au potimarron
4h 30min
Babka chocolat-caramel
3ч.
Nouilles chinoises à la dinde, épinards et sauce cacahuète
30min