Rolls à la crème de marron

Rolls à la crème de marron

4.4 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 portions

Składniki

  • 200 g de lait demi-écrémé
  • 20 g de farine
  • 1 œuf
  • 1 jaune d'œuf
  • 200 g de crème de marrons
  • 15 g de sucre en poudre
La pâte à brioche
  • 130 g de lait
    130 g de crème fraîche
  • 20 g de levure boulangère fraîche
    10 g de levure boulangère sèche
  • 500 g de farine de blé type 55
  • 4 œufs
  • 10 g de sel
  • 50 g de sucre en poudre
  • 200 g de beurre doux froid, coupé en morceaux
  • farine de blé pour le récipient
  • 1 jaune d'œuf

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 739.5 mg
Białko 19.2 g
Kalorie 3309.3 kJ / 791 kcal
Tłuszcz 34.7 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 19.6 g
Węglowodany 99.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...