Rolls à la crème de marron

Rolls à la crème de marron

4.4 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 portions

Składniki

  • de lait demi-écrémé
    200 g
  • de farine
    20 g
  • œuf
    1
  • jaune d'œuf
    1
  • de crème de marrons
    200 g
  • de sucre en poudre
    15 g
La pâte à brioche
  • de lait
    130 g
    130 g de crème fraîche
  • de levure boulangère fraîche
    20 g
    10 g de levure boulangère sèche
  • de farine de blé type 55
    500 g
  • œufs
    4
  • de sel
    10 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • de beurre doux froid, coupé en morceaux
    200 g
  • farine de blé pour le récipient
  • jaune d'œuf
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 791 kcal / 3309.3 kJ
Białko 19.2 g
Tłuszcz 34.7 g
Węglowodany 99.3 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 19.6 g
Sód 739.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...