
Urządzenia i Akcesoria
Rolls à la crème de marron
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
de lait demi-écrémé200 g
-
de farine20 g
-
œuf1
-
jaune d'œuf1
-
de crème de marrons200 g
-
de sucre en poudre15 g
La pâte à brioche
-
de lait130 g
-
de levure boulangère fraîche20 g
-
de farine de blé type 55500 g
-
œufs4
-
de sel10 g
-
de sucre en poudre50 g
-
de beurre doux froid, coupé en morceaux200 g
-
farine de blé pour le récipient
-
jaune d'œuf1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
791 kcal /
3309.3 kJ
Białko
19.2 g
Tłuszcz
34.7 g
Węglowodany
99.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
19.6 g
Sód
739.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Coffee's and Rolls
10 Przepisów
Francja
Francja