
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 - 100 g de chocolat noir 70% de cacao en morceaux
- 110 - 150 g de pain dur coupé en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 70 g de flocons d'avoine, gros
- 70 g de beurre coupé en morceaux
- 150 g de cassonade
- 3 œufs
-
200
g de yaourt nature liquide
lub 200 g de lait ribot -
1
c. à café d'extrait naturel de vanille
lub 1 c. à café de sucre vanillé maison - 30 g de cacao en poudre non sucré
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- 2 c. à café de levure chimique
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 224.8 kcal / 940.4 kJ
- Białko
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Węglowodany
- 28.8 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Sód
- 147.7 mg