Muffins au chocolat et au pain rassis

Muffins au chocolat et au pain rassis

4.3 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
12 portions

Składniki

  • de chocolat noir 70% de cacao en morceaux
    80 - 100 g
  • de pain dur coupé en morceaux (voir "Conseil(s)")
    110 - 150 g
  • de flocons d'avoine, gros
    70 g
  • de beurre coupé en morceaux
    70 g
  • de cassonade
    150 g
  • œufs
    3
  • de yaourt nature liquide
    200 g
    200 g de lait ribot
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à café
    1 c. à café de sucre vanillé maison
  • de cacao en poudre non sucré
    30 g
  • de cannelle en poudre
    2 c. à café
  • de levure chimique
    2 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 224.8 kcal / 940.4 kJ
Białko 5.2 g
Tłuszcz 10.7 g
Węglowodany 28.8 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Sód 147.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...