Petits éclairs sans gluten aux crevettes

Petits éclairs sans gluten aux crevettes

5.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
10 portions

Składniki

Les éclairs sans gluten
  • d'eau
    250 g
  • de beurre coupé en morceaux
    100 g
  • de sel
    2 pincées
  • de farine de riz
    50 g
  • de fécule de maïs
    50 g
  • de farine de noix de coco
    50 g
  • œufs
    3
La garniture
  • d'échalotes coupées en deux
    40 g
  • d'oignon
    50 g
  • de gingembre
    10 g
  • de curry en poudre
    1 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de pommes coupées en morceaux
    220 g
  • de miel
    30 g
  • de vinaigre balsamique blanc
    20 g
  • crevettes cuites, décortiquées
    40
  • de coriandre fraîche équeutés
    10 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 232.2 kcal / 968.9 kJ
Białko 9.7 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 19.2 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Sód 234.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...