
Urządzenia i Akcesoria
Brioche à la cannelle glacée
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 parts
Składniki
-
de lait200 g
-
de levure boulangère fraîche15 g
-
de farine de blé type 55500 g
-
de cannelle en poudre2 c. à soupe
-
de sel1 pincée
-
de sucre en poudre30 g
-
jaunes d'œufs4
-
de beurre demi-sel ramolli125 g
-
d'eau de fleur d'oranger1 c. à soupe
-
farine de blé pour fariner
-
farine de blé pour le plan de travail
-
de sucre glace30 g
-
d'eau10 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
556.1 kcal /
2326.7 kJ
Białko
12.5 g
Tłuszcz
21.5 g
Węglowodany
78.8 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Sód
183.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vive l'Epiphanie !
15 Przepisów
Francja
Francja