
Urządzenia i Akcesoria
Rolls au crémeux citron
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
citrons jaunes2
-
de sucre en poudre150 g
-
œufs2
-
de fécule de maïs20 g
-
de beurre coupé en morceaux35 g
La pâte à brioche
-
de lait130 g
-
de levure boulangère fraîche20 g
-
de farine de blé type 55500 g
-
œufs4
-
de sel10 g
-
de sucre en poudre50 g
-
de beurre doux froid, coupé en morceaux200 g
-
farine de blé pour le récipient
-
jaune d'œuf1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
831.3 kcal /
3478.2 kJ
Białko
17.9 g
Tłuszcz
38.9 g
Węglowodany
104.2 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
22.5 g
Sód
734.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Coffee's and Rolls
10 Przepisów
Francja
Francja