Bretzel aux 3 fromages

Bretzel aux 3 fromages

4.4 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
5 portions

Składniki

  • 200 g de lait
  • 20 g de levure boulangère fraîche
  • 400 g de farine de blé type 55 et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café de sel
  • 100 g de gorgonzola
  • 150 g de fromage de chèvre en bûche
  • 100 g de cheddar affiné
  • 50 g de crème fraîche
  • 4 pincées de poivre moulu
  • 600 g d'eau
  • 2 c. à soupe de bicarbonate de sodium
  • 1 œuf
  • 2 c. à soupe de fleur de sel
  • salade verte pour le service

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 5226.8 mg
Białko 28.2 g
Kalorie 2673.9 kJ / 639.1 kcal
Tłuszcz 28.5 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 17.4 g
Węglowodany 65.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...