Bretzel aux 3 fromages

Bretzel aux 3 fromages

4.4 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
5 portions

Składniki

  • de lait
    200 g
  • de levure boulangère fraîche
    20 g
  • de farine de blé type 55 et un peu pour le plan de travail
    400 g
  • de sel
    2 c. à café
  • de gorgonzola
    100 g
  • de fromage de chèvre en bûche
    150 g
  • de cheddar affiné
    100 g
  • de crème fraîche
    50 g
  • de poivre moulu
    4 pincées
  • d'eau
    600 g
  • de bicarbonate de sodium
    2 c. à soupe
  • œuf
    1
  • de fleur de sel
    2 c. à soupe
  • salade verte pour le service

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 639.1 kcal / 2673.9 kJ
Białko 28.2 g
Tłuszcz 28.5 g
Węglowodany 65.9 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 17.4 g
Sód 5226.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...