Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 c. à soupe de levure boulangère sèche
- 100 g d'eau
- 200 g de lait
- 150 g de farine à pain
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café bicarbonate de sodium
- 50 g eau, chaud
- 20 g beurre doux fondu, pour la friture
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 16.3 g
- Tłuszcz
- 2 g
Alternatywne przepisy
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Bouza (crèmes à la noisette)
3 Std. 30 Min
Blondie aux trois chocolats et cacahuètes
40min
Mac and cheese
35min
Petits sablés à la crème de mangue
1h 15min
Cookies américains
30min
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1h 15min
Cheesecake au sésame noir et curd au yuzu
3h 20min
Fondant au chocolat
40min
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1h 30min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Melon pan au matcha
3u. 35min