Dolcetti siciliani di mandorle
TM31 TM5 TM6

Dolcetti siciliani di mandorle

4.5 (75 ocen)

Składniki

  • 330 g di mandorle pelate
  • 330 g di zucchero
  • 80 g di albumi (3 albumi circa)
  • 1 bustina di vaniglia in polvere
  • 20 g di zucchero a velo
  • 30 mandorle pelate per la decorazione

Wartości odżywcze
na 30 pezzi
Kalorie
1908 kJ / 453 kcal
Białko
11.1 g
Węglowodany
48.3 g
Tłuszcz
25.2 g
Błonnik
5.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy