Ciambelline al vino rosso passito

Ciambelline al vino rosso passito

4.8 44 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
40 pezzi

Składniki

  • 500 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 150 g zucchero
  • 150 g di vino rosso passito (vedere consigli)
  • 125 g di olio di oliva
  • 15 g di lievito in polvere per dolci
  • 1 ½ cucchiaino di semi di anice
  • 1 pizzico di sale
  • zucchero di canna q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 1.4 g
Kalorie 402 kJ / 96 kcal
Tłuszcz 3.2 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 14.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...