Urządzenia i Akcesoria
Brioche morbide molisane
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz.
12 pezzi
Składniki
-
1 limone la scorza (senza la parte bianca)
-
350 g di farina tipo 00
-
150 g di latte
-
15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
1 uovo
-
125 g di zucchero
-
80 g di olio di oliva
-
150 g di farina manitoba
-
granella di zucchero o zucchero q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
11.3 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
1081 kJ /
258.2 kcal
Tłuszcz
25.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
41.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fiocchi
7 godz. 30 min
Zufoli
5 godz.
Veneziane
2 godz. 40 min
Cornetto gigante
6 godz.
Pane dolce alla frutta
2 godz. 55 min
Ciambella spezzina al limone
40 min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 godz.
Bauletto bicolore
6 godz. 25 min
Pan brioche allo yogurt
5 godz. 15 min
Brioches
4 godz. 50 min
Cornetti brioche
6 godz. 30 min
Panini dolci al latte
2 godz. 40 min