Urządzenia i Akcesoria
Shiitake Teriyaki Dippers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
light soy sauce50 g
-
light brown sugar35 g
-
water hot260 g
-
ground ginger1 tsp
-
garlic powder3 tsp
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water2 Tbsp
-
plain flour115 g
-
dairy-free milk of choice220 g
-
onion powder2 tsp
-
fresh shiitake mushrooms halved if large450 g
-
panko breadcrumbs150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
523.4 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1527 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
74.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min
Dill Stuffed Peppers
5 min
Pears in Orange Syrup
30 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
1 godz.
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1 godz.
Shakshuka
50 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min