Shiitake Teriyaki Dippers

Shiitake Teriyaki Dippers

2.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • light soy sauce
    50 g
  • light brown sugar
    35 g
  • water hot
    260 g
  • ground ginger
    1 tsp
  • garlic powder
    3 tsp
  • cornflour mixed with 2 Tbsp water
    2 Tbsp
  • plain flour
    115 g
  • dairy-free milk of choice
    220 g
  • onion powder
    2 tsp
  • fresh shiitake mushrooms halved if large
    450 g
  • panko breadcrumbs
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 365 kcal / 1527 kJ
Białko 11.7 g
Tłuszcz 2.8 g
Węglowodany 74.9 g
Błonnik 6.1 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 523.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...