Urządzenia i Akcesoria
Shiitake Teriyaki Dippers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
light soy sauce50 g
-
light brown sugar35 g
-
water hot260 g
-
ground ginger1 tsp
-
garlic powder3 tsp
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water2 Tbsp
-
plain flour115 g
-
dairy-free milk of choice220 g
-
onion powder2 tsp
-
fresh shiitake mushrooms halved if large450 g
-
panko breadcrumbs150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
523.4 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1527 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
74.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Neapolitan Pizza
9 Std.
Vegan Bolognese
50 Min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 Min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 Min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM5)
Keine Bewertungen
Seitan
40 Min
Guacamole
5 Min
Seitan Chilli
25 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min