Urządzenia i Akcesoria
Shiitake Teriyaki Dippers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
light soy sauce50 g
-
light brown sugar35 g
-
water hot260 g
-
ground ginger1 tsp
-
garlic powder3 tsp
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water2 Tbsp
-
plain flour115 g
-
dairy-free milk of choice220 g
-
onion powder2 tsp
-
fresh shiitake mushrooms halved if large450 g
-
panko breadcrumbs150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
523.4 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1527 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
74.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Korean Ramen with Tofu
50 min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegan Burgers
45 min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Texas White Bean Salad
15 min
Egg White Coconut Omelette
45 min
Baby-friendly Herbed Cucumber Yoghurt Dip
10 min
Vegan Brownies
2 godz. 40 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min