
Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
Goat's Cheese
-
lemon thin peelings of skin only1
-
fresh chives12
-
fresh basil leaves10 g
-
soft goat's cheese150 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Walnuts, Beetroot and Rocket
-
walnut halves50 g
-
cooked beetroot large (approx. 500 g), peeled (see tip)5 - 6
-
rocket leaves180 g
-
walnut oil plus extra for drizzling1 Tbsp
-
fine sea salt2 pinches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
245 kcal /
1016 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
341 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
Hot Artichoke Dip
30 Min
Honey Parmesan Parsnips
50 Min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
11 Std.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 Min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 Std. 20 Min
Salmon Tartare
25 Min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min