Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
Goat's Cheese
-
lemon thin peelings of skin only1
-
fresh chives12
-
fresh basil leaves10 g
-
soft goat's cheese150 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Walnuts, Beetroot and Rocket
-
walnut halves50 g
-
cooked beetroot large (approx. 500 g), peeled (see tip)5 - 6
-
rocket leaves180 g
-
walnut oil plus extra for drizzling1 Tbsp
-
fine sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
341 mg
Białko
9 g
Kalorie
1016 kJ /
245 kcal
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mulled Wine Bellini
2 godz. 40 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Italian Brunch
Brak ocen
Creamy Courgette Soup
35 min
Apple, Strawberry and Ginger Mocktail
5 min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1 godz. 45 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Caesar Salad Dressing
5 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min