Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g white cabbage, cut in pieces
- 300 g carrots, cut in pieces
- 300 g beetroots, cooked, cut in pieces
- 125 g olive oil
- 1 large egg
- ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp Dijon mustard
- 10 g fresh coriander leaves
- ¼ tsp Worcestershire sauce
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1062 kJ / 254 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Beetroot Salad
10 min
Coleslaw
10 min
Beetroot salad
10 min
White Bean Salad
5 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Curried Coleslaw
10 min
Chunky Coleslaw
5 min
Super Quick Broccoli Salad
5 min