Urządzenia i Akcesoria
Pink Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
white cabbage cut in pieces300 g
-
carrots cut in pieces300 g
-
beetroots cooked, cut in pieces300 g
-
olive oil125 g
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
fresh coriander leaves10 g
-
Worcestershire sauce¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
lemon juice20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
1062 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Pepper Houmous
5 min
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min
5-Second Traffic Light Salad
5 min
Beetroot Salad
10 min
Vegetable Stock Paste
50 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Wild Rice and Tuna Salad
50 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min