Urządzenia i Akcesoria
Pink Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
white cabbage cut in pieces300 g
-
carrots cut in pieces300 g
-
beetroots cooked, cut in pieces300 g
-
olive oil125 g
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
fresh coriander leaves10 g
-
Worcestershire sauce¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
lemon juice20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
1062 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Pepper Soup
20 min
5-Second Traffic Light Salad
5 min
Beetroot salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 min
Mini Vegetable Frittatas
35 min
Beetroot Salad
10 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min
Chunky Coleslaw
5 min
Super Quick Broccoli Salad
5 min