Urządzenia i Akcesoria
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
20 slices
Składniki
-
pitted black olives80 g
-
dried figs halved80 g
-
walnut halves60 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
rye flour200 g
-
strong white bread flour450 g
-
water300 g
-
11 g dried instant yeastfresh yeast crumbled42 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
0.2 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
830.3 kJ /
198.5 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
28.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 min
Vegan Rainbow Salad
25 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Sourdough Rye
51 godz. 10 min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Scandinavian Rye Bread
27 godz.
Socca with Tuna, Olives and Capers
1 godz. 5 min
Seed and Nut Bread
1 godz. 30 min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 godz. 20 min
Rye Bread Rolls
4 godz.
Rye and Walnut Bread
1 godz. 25 min