Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Gnocchi and Sauce
-
pistachio nuts, unsalted, shelled30 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves15 g
-
onions quartered70 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water70 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
gnocchi800 g
-
sunflower oil3 Tbsp
Fruit Sorbet
-
sugar to taste60 - 100 g
-
frozen fruit in pieces (see tip)500 g
-
lemon juice (opcjonalnie)2 tsp
-
egg white (opcjonalnie) (see tip)1
Broccoli Salad and Finalisation
-
red pepper cut in pieces (2 cm)1
-
apple large, cored, quartered1
-
broccoli florets250 g
-
pine nuts30 g
-
olive oil25 g
-
cider vinegar15 g
-
honey1 tsp
-
mustard1 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
mascarpone (250 g)6 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2123 mg
Białko
20 g
Kalorie
4037 kJ /
964 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
15.8 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
101 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1 godz. 35 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 min
Mulled Wine
30 min