Urządzenia i Akcesoria
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
aubergines diced (3-4 cm), (1 large)300 - 350 g
-
red peppers cut in eighths (approx. 2 peppers)200 g
-
red onions cut in pieces (3 cm)120 g
-
celery cut in pieces (1 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves or to taste10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.1 g
Kalorie
515 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Mushroom Risotto
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Sicilian Caponata
30 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Mushroom and Spinach Risotto
55 min