Sicilian Caponata - Caponata siciliana
TM6 TM5

Sicilian Caponata - Caponata siciliana

3.9 ( 34 oceny )

Składniki

  • 30 g olive oil
  • 300 - 350 g aubergines diced (3-4 cm), (1 large)
  • 200 g red peppers cut in eighths (approx. 2 peppers)
  • 120 g red onions cut in pieces (3 cm)
  • 100 g celery cut in pieces (1 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 150 g ripe tomatoes diced
  • 40 g pickled capers drained
  • 40 g green olives pitted
  • 200 g passata
  • 50 g red wine vinegar
  • 1 Tbsp sugar
  • 1 tsp fine sea salt or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper or to taste
  • 10 fresh basil leaves or to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
123 kcal / 515 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
6.5 g
Węglowodany
14 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy