Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)300 g
-
water1000 g
-
cauliflower florets (1-2 whole cauliflowers)1000 g
-
medium eggs as desired4 - 6
-
plain flour80 g
-
unsalted butter diced80 g
-
milk800 g
-
fine sea salt to taste¾ - 1 tsp
-
white pepper, ground plus extra to taste2 pinch
-
ground nutmeg (opcjonalnie) to taste¼ - ½ tsp
-
fine sea salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
563 mg
Białko
29 g
Kalorie
2199 kJ /
526 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3 godz. 25 min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 godz.
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2 godz. 5 min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2 godz.
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 godz. 15 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min