Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)300 g
-
water1000 g
-
cauliflower florets (1-2 whole cauliflowers)1000 g
-
medium eggs as desired4 - 6
-
plain flour80 g
-
unsalted butter diced80 g
-
milk800 g
-
fine sea salt to taste¾ - 1 tsp
-
white pepper, ground plus extra to taste2 pinch
-
ground nutmeg (opcjonalnie) to taste¼ - ½ tsp
-
fine sea salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
563 mg
Białko
29 g
Kalorie
2199 kJ /
526 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grated Carrot Salad (TM5)
10 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 min
Creamy Courgette Soup
35 min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 godz.
Ratatouille
40 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Steamed Lamb with Vegetables
1 godz. 30 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Tuna and Spring Onion Quiche
2 godz.
Quick Cheese Soufflés
45 min
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
2 godz. 10 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min