Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)300 g
-
water1000 g
-
cauliflower florets (1-2 whole cauliflowers)1000 g
-
medium eggs as desired4 - 6
-
plain flour80 g
-
unsalted butter diced80 g
-
milk800 g
-
fine sea salt to taste¾ - 1 tsp
-
white pepper, ground plus extra to taste2 pinch
-
ground nutmeg (opcjonalnie) to taste¼ - ½ tsp
-
fine sea salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
563 mg
Białko
29 g
Kalorie
2199 kJ /
526 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 godz. 25 min
Rice Salad with Vegetables
45 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Ratatouille
40 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 min
Creamy Mushrooms
35 min
Tomato Sauce
40 min