Vegan Spanish Omelette
TM6 TM5 TM31

Vegan Spanish Omelette

3.9 (20 ocen)

Składniki

  • 60 g gram flour
  • 60 g maize flour
  • 200 g water
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • 1 tsp white wine vinegar
  • ¾ - 1 tsp fine sea salt, to taste
  • 200 g onions, quartered
  • 200 g olive oil
  • 500 - 600 g potatoes, peeled, sliced (3-4 mm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1035.4 kJ / 247.5 kcal
Białko
5.3 g
Węglowodany
32.6 g
Tłuszcz
11.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
4.3 g
Sód
459.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy