Vegan Spanish Omelette

Vegan Spanish Omelette

3.9 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • gram flour
    60 g
  • maize flour
    60 g
  • water
    200 g
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • white wine vinegar
    1 tsp
  • fine sea salt to taste
    ¾ - 1 tsp
  • onions quartered
    200 g
  • olive oil
    200 g
  • potatoes peeled, sliced (3-4 mm)
    500 - 600 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 247.5 kcal / 1035.4 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 11.1 g
Węglowodany 32.6 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 459.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...