Vegan Spanish Omelette

Vegan Spanish Omelette

3.7 23 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • gram flour
    60 g
  • maize flour
    60 g
  • water
    200 g
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • white wine vinegar
    1 tsp
  • fine sea salt to taste
    ¾ - 1 tsp
  • onions quartered
    200 g
  • olive oil
    200 g
  • potatoes peeled, sliced (3-4 mm)
    500 - 600 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 459.3 mg
Białko 5.3 g
Kalorie 1035.4 kJ / 247.5 kcal
Tłuszcz 11.1 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 32.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...