Urządzenia i Akcesoria
Vegan Spanish Omelette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
gram flour60 g
-
maize flour60 g
-
water200 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
white wine vinegar1 tsp
-
fine sea salt to taste¾ - 1 tsp
-
onions quartered200 g
-
olive oil200 g
-
potatoes peeled, sliced (3-4 mm)500 - 600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
459.3 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
1035.4 kJ /
247.5 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
32.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta alla Nerano
40 min
Wholemeal Flour Tortillas
1 godz.
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Soy bolognese
40 min
Gut Immunity Shot
5 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1 godz. 10 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min