Urządzenia i Akcesoria
Pollock and Spinach Lasagne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
pollock fillets sliced (1 cm)500 g
-
lemon juice2 Tbsp
-
fine sea salt1 ¾ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
sun-dried tomatoes in oil drained30 g
-
frozen chopped spinach thawed, drained300 g
-
ground black pepper¾ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing40 g
-
plain flour70 g
-
milk650 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried basil½ tsp
-
dried lasagne pasta sheets12
-
mozzarella sliced (5 mm)120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35.7 g
Kalorie
2066 kJ /
494 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
47.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1 godz.
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Miso Carbonara Udon
25 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Creamed Cod
45 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min