Urządzenia i Akcesoria
Pollock and Spinach Lasagne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
pollock fillets sliced (1 cm)500 g
-
lemon juice2 Tbsp
-
fine sea salt1 ¾ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
sun-dried tomatoes in oil drained30 g
-
frozen chopped spinach thawed, drained300 g
-
ground black pepper¾ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing40 g
-
plain flour70 g
-
milk650 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried basil½ tsp
-
dried lasagne pasta sheets12
-
mozzarella sliced (5 mm)120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35.7 g
Kalorie
2066 kJ /
494 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
47.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Christmas Eve Lasagne - Lasagne della vigilia di Natale
1 godz. 45 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min