Pollock and Spinach Lasagne
TM5 TM6

Pollock and Spinach Lasagne

4.8 (34 oceny)

Składniki

  • 500 g pollock, sliced (1 cm)
  • 2 Tbsp lemon juice
  • 1 ¾ tsp fine sea salt
  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 30 g sun-dried tomatoes in oil, drained
  • 300 g chopped spinach, frozen, thawed, drained
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 40 g butter, diced, plus extra for greasing
  • 70 g plain flour
  • 650 g milk
  • ¼ tsp ground nutmeg
  • ½ tsp dried basil
  • 12 dried lasagne sheets
  • 120 g mozzarella, sliced (5 mm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2066 kJ / 494 kcal
Białko
35.7 g
Węglowodany
47.3 g
Tłuszcz
18 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy