Urządzenia i Akcesoria
Pollock and Spinach Lasagne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
pollock fillets sliced (1 cm)500 g
-
lemon juice2 Tbsp
-
fine sea salt1 ¾ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
sun-dried tomatoes in oil drained30 g
-
frozen chopped spinach thawed, drained300 g
-
ground black pepper¾ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing40 g
-
plain flour70 g
-
milk650 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried basil½ tsp
-
dried lasagne pasta sheets12
-
mozzarella sliced (5 mm)120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35.7 g
Kalorie
2066 kJ /
494 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
47.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 godz.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min