Urządzenia i Akcesoria
Cafe-style miso mushrooms
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
water30 g
-
fresh brown mushrooms or fresh oyster mushrooms, cut into thick slices (see Tips)400 g
-
salted butter20 g
-
mirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
kecap manis1 tsp
-
red miso paste3 tsp
-
white pepper to season1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
344.3 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
298.2 kJ /
71.3 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Stir-fry Chayote
25 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Basic nut butter
30 min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Tomato-egg drop soup
20 min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 min
Stir Fried French Beans
15 min