Urządzenia i Akcesoria
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
large whole green prawns12
-
peanut oil20 g
-
sesame oil10 g
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves1
-
garlic cloves3
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
carrot cut into pieces100 g
-
celery (approx. 2 stalks), cut into pieces100 g
-
fresh ginger peeled50 g
-
lemongrass trimmed, white part only, cut into pieces2 stalks
-
tomato paste30 g
-
lemon myrtle leaves or 1 tsp dried lemon myrtle4
-
fresh kaffir lime leaves3
-
fresh coriander roots only (approx. 25 g) and leaves set aside12 sprigs
-
fresh basil leaves15 g
-
liquid fish stock (see Tips)1000 g
-
fish sauce (see Tips)25 g
-
palm sugar50 g
-
coconut cream270 g
-
cornflour (see Tips)1 tbsp
-
water2 tbsp
-
fresh scallops in half shells4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1529.7 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
1635.1 kJ /
389.3 kcal
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Węglowodany
22.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise
15 min
Caesar salad dressing
10 min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 godz. 50 min
Hearty seafood chowder
45 min
Mojo Sauce for Seafood
10 min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Shacha Sauce
1 godz. 10 min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 min
Thai Green Curry Paste
10 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 godz. 10 min
Mushroom cappuccino
25 min
Pappadums with mint and coriander chutney
50 min