Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Sous-vide asparagus with poached eggs
TM6

Sous-vide asparagus with poached eggs

4.5 (6 ocen)

Składniki

  • 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)
  • 2 tsp extra virgin olive oil
  • 2 garlic cloves, crushed
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 4 whole eggs
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
449.4 kJ / 107.4 kcal
Białko
7.8 g
Węglowodany
4.3 g
Tłuszcz
6.9 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
1.6 g
Sód
70 mg

Alternatywne przepisy