Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide asparagus with poached eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
garlic cloves crushed2
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
whole eggs4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
70 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
449.4 kJ /
107.4 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Duck ballotine
2 godz. 45 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sautéed prawns
15 min
Sautéed zucchini (300 g)
15 min
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Sautéed eggplant (300 g)
25 min
Browned eschalots (250-350 g)
25 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Mushroom cappuccino
25 min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 godz. 5 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min