Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide asparagus with poached eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
garlic cloves crushed2
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
whole eggs4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
70 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
449.4 kJ /
107.4 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 godz. 5 min
Sous-vide Honeyed Figs
1 godz.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 godz. 40 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.