Urządzenia i Akcesoria
Dosa with spiced potato filling
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 17 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Dosa
-
long grain rice250 g
-
split black lentils (urad dal - see Tips)100 g
-
water plus extra for soaking600 g
-
cooked rice (see Tips)30 g
-
salt1 tsp
Spiced potato filling
-
fresh coriander leaves only1 bunch
-
water500 g
-
potatoes peeled and cut into cubes (2 cm)750 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh long green chilli deseeded if preferred1
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ghee plus extra for frying60 g
-
red onion (approx. 120 g), cut into thin slices1
-
fresh curry leaves10
-
salt½ tsp
-
fresh baby spinach leaves120 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
573.7 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
1253.7 kJ /
298.5 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gobi masala
30 min
Fresh coconut chutney
10 min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Vada
2 godz. 35 min
Tarka dal
30 min
Stuffed Parathas
1 godz. 20 min
Chapatis
1 godz. 30 min
Sambhar
1 godz. 5 min
Coriander chilli chutney
5 min
Baingan ka bharta
1 godz. 20 min
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Chhole (chickpea curry)
35 min