Urządzenia i Akcesoria
Green mussels in wine and garlic sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves120 g
-
garlic cloves6
-
unsalted butter45 g
-
green lip mussels or black mussels1000 g
-
dry white wine180 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream140 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
779 mg
Białko
31.4 g
Kalorie
1980 kJ /
473.2 kcal
Tłuszcz
27.7 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ossobuco Milanese
3 godz. 25 min
Cooking Long Pasta
Brak ocen
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Brak ocen
Chicken Jalapeno party poppers
50 min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15 min
Gwinganna Barramundi escabeche
45 min
French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Scallops and prawns with XO butter
50 min
Holiday Brisket
6 godz. 55 min
Lamb Varuval
1 godz. 10 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min