Urządzenia i Akcesoria
Green mussels in wine and garlic sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves120 g
-
garlic cloves6
-
unsalted butter45 g
-
green lip mussels or black mussels1000 g
-
dry white wine180 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream140 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
779 mg
Białko
31.4 g
Kalorie
1980 kJ /
473.2 kcal
Tłuszcz
27.7 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boba Cheesecake
6 godz. 45 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 godz. 25 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Low Carb Mushroom Gravy
45 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Prawn and saffron arancini
25 godz.