Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes

Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes

4.1 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1000 g
  • du sel
  • de choux de Bruxelles
    800 g
  • de boulgour
    200 g
  • citron jaune le zeste et le jus
    1
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • de persil frais ciselé
    ½ bouquet
  • du poivre moulu
  • de noisettes concassées
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 428 kcal / 1790 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...