Tarte aux asperges, ricotta et basilic

Tarte aux asperges, ricotta et basilic

4.1 18 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 parts

Składniki

  • pâte feuilletée maison (voir "Conseil(s)")
    1
  • farine pour le plan de travail
  • de ricotta
    150 g
  • œufs
    2
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • feuilles de basilic frais ciselées
    10
  • d'asperges vertes coupées en deux dans l'épaisseur
    500 g
  • de pignons de pin
    30 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 171 kcal / 715 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...