Œuf mollets, polenta crémeuse et champignons sautés

Œuf mollets, polenta crémeuse et champignons sautés

3.9 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

Les champignons sautés
  • gousses d'ail
    4
  • de persil frais
    ½ botte
  • de beurre
    80 g
  • de champignons frais variés émincés
    300 g
  • du sel
  • du poivre moulu
La crème de cresson
  • de cresson
    2 bottes
  • oignon coupé en quatre
    1
  • de beurre
    40 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de bouillon de légumes
    200 g
  • de crème liquide entière
    200 g
La polenta crémeuse
  • de lait entier
    800 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de polenta
    120 g
  • de parmesan râpé
    80 g
  • d'eau
    500 g
  • œufs
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 327 kcal / 1364 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...